”Bråttommänniskan” är alltid i riskzonen

- smärta i nacke och rygg är vanliga åkommor idag

Vad gör en naprapat?

Vi naprapater arbetar med manuell medicin, vilket innebär att vi arbetar med våra händer.
Vi förebygger, behandlar och rehabiliterar vid smärta skador och spänningar i framförallt muskler och leder. Kroppen kan under lång tid härda ut och kompensera en störning i form av t.ex. stress eller felaktig arbetsställning. Ända tills det en dag säger ifrån och det är hög tid att söka hjälp.

Varje människokropp är unik

Därför kombinerar vi ett antal olika tekniker för attuppnå bästa möjliga resultat i varje enskilt fall.
Det gör vi genom manipulations- och mobiliseringstekniker i kombination med massage och stretching. Vi följer sedan upp ditt besvär på bästa sätt. Det kan t.ex. innebära att vi hjälper Dig upprätta ett personligt träningsprogram, föreslår styrketräning och hjälper till att förbättra ergonomin på din arbetsplats. Behöver du hjälp idag är du välkommen att kontakta mig. Du hittar all kontaktinformation här.

Hur går det till...

Vi naprapater arbetar med manuell medicin, vilket innebär att vi arbetar med våra händer. Vi förebygger, behandlar och rehabiliterar vid smärta, skador och spänningar i framförallt muskler och leder.

Undersökning

Vi betraktar kroppen som en helhet och behandlar den därefter. Många symptom uppstår genom kedjereaktioner i kroppen - de muskler och leder där symptomen sitter, hänger samman med framförallt ryggradens funktioner och nerver.
Kroppen kan under lång tid härda ut och kompensera en störning i form av t.ex. stress eller felaktig arbetsställning. Ända tills den en dag säger ifrån och det är hög tid att söka hjälp.

Behandling och rehabilitering

Varje människokropp är unik och naprapaten kombinerar ett antal olika tekniker för att uppnå bästa möjliga resultat i varje enskilt fall.
Syftet med behandlingen är att återställa kroppens naturliga förmåga till rörlighet vilket vi gör genom manipulations- och mobiliseringstekniker i kombination med triggerpunktsbehandling och stretching.

Uppföljning

Naprapaten följer sedan upp din skada på bästa sätt. Det kan t ex innebära att han eller hon hjälper dig att upprätta ett personligt träningsprogram, föreslår styrketräning och hjälper till att förbättra ergonomin på din arbetsplats.
  • Adress

    Kronborgsvägen 8
    217 42 Malmö
  • Telefon

  • E-post

    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

design & produktion: Webbplatser som fungerar - och mycket annat...